Dobrodošli na stranice Općine Medulin!


JAVNI POZIV - za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Općine Medulin. Natječaj priložen u PDF dokumentu možete pročitati ovdje.


Prvo vinkuransko predstavljanje knjige "Piova kuća" (Kunfini zmed zidi i – duše), nakon što je knjiga premijerno predstavljena u Premanturi krajem 2011. godine, bit će održano ovog petka 24.10. u Općinskoj čitaonici Vinkuran (stara škola) u 18 sati. Vrlo zanimljiva i osebujna knjiga, svojevrsni roman o povijesti svojih predaka, iz pera rođene Pomerke Marije Družeta zavrjeđuje da dođe do šireg kruga naših mještana, pa je s tom motivacijom vinkuranska udruga ...


Pozivamo vas na otvorenje agrarije i Pet shopa u Medulinu, u vlasništvu tvrtke Cortina d.o.o., ove subote 18.10.2014. u 10 sati, na lokaciji Fucane 122 (na glavnoj cesti prema autokampu Kažela).


Javna rasprava o prijedlogu UPU naselja Medulin provesti će se od dana 27. listopada 2014. godine do dana 27. studenog 2014. godine u ukupnom trajanju od 30 dana. Tekst u cijelosti pročitajte u dokumentu u prilogu ovdje.


Javni natječaj za izbor stručnog voditelja/voditeljice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području općine Medulin – KAMENJAK možete pronaći ovdje.


Predbilježba za newsletter

Unesite svoj e-mail:


Predbilježi se   Odustani