Dobrodošli na stranice Općine Medulin!


Javna rasprava UPU Krase održat će se u vremenu od 28. svibnja do 27. lipnja 2015. godine. Izlaganje će biti 16. lipnja 2015. godine u 19 sati, u prostorima Općine Medulin, centar 58, I. kat. Dokumentacija se nalazi u prilogu ovdje.


Danas od 8 do 14 sati djelatnici HEP-a otklanjati će kvar u naselju Fucane u Medulinu, na cesti između Pošesi i Fucane k.b. 15. Obavijest iz HEP-a nalazi se u prilogu.


Općina Medulin organizirala je povodom obilježavanja 70. obljetnice oslobođenja i pobjede nad fašizmom izložbu naziva Put do slobode. Fotografije, zapisi te predmeti iz II. Svj. rata, iz zbirki Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, Državnog arhiva u Pazinu te privatnih zbirki mještana Općine Medulin, predstavljaju i posjetiteljima približavaju predratni, ratni i poslijeratni period na području današnje općine. Izložba je postavljena u prostoru multimedijalnog centra Općine Medulin (3mc), Medulin, Centar 58. Ostaje ...


Prošle subote 23. svibnja ipak je održana 3. fešta od raki. Iako je cijelog dana prijetilo ružno vrijeme, Premantura se za razliku od susjednih naselja u općini izvukla bez kapi kiše. Na dobro posjećenoj manifestaciji zbog iznimno loše godine tj. sezone izlova i nestašice rakova nisu se pripremali rakovi na fraški, nego se kuhao brudet na bazi rakova, sipa i hobotnice. Sedamsto porcija brudeta s palentom podijeljenih posjetiteljima, u koji ...


Obavijest o određivanju biračkih mjesta za izbor članova Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina za Istarsku županiju.Rješenje u prilogu.


Predbilježba za newsletter

Unesite svoj e-mail:


Predbilježi se   Odustani