Dobrodošli na stranice Općine Medulin!


Pučka fešta povodom Sv. Lovre – Lovrečeva,  održati će se ponedjeljak 10. kolovoza u Premanturi na placi. Organizatori su mještanima i gostima ponudili zanimljiv i bogat program u sklopu kojega će dan ranije, u nedjelju, biti održan malonogometni turnir na igralištu u Premanturi s početkom u 17 sati. U ponedjeljak 10. kolovoza program započinje nogometnom utakmicom „Stari i Mladi“ u kampu Stupice s početkom u 18 sati te se nastavlja ...


Pogled u unutrašnji svijet žena kroz pažljivo odabrane materijale i krojeve koji današnji dizajneri našeg područja prezentiraju održat će se u Pješčanoj Uvali (velika plaža) 7. kolovoza 2015. s počekom u 21 sat. Dizajneri će predstaviti svoje inspirativne „dragulje“ koji su preslika i rezultat njihova istraživanja, putovanja u svijet fantazija, fantazma, snova i jave. Stoga dođite i budite i vi dio ovog eventa!


Program proslave Dana Pješčane UvaleSrijeda, 5.kolovoza - Crvena Jabuka (21.00 plaža)Četvrtak, 6. kolovoza - Klape i gitare (Riva)Petak, 7. kolovoza - Look@me modni happening (plaža)


Banjolska festa

Banjolska noć održati će se u utorak, 4. kolovoza, u lučici Portić s početkom u 21 sat. Nastupaju Ivan Zak te Lighthouse band, a očekuje sa da fešta potraje do dugo u noć, uz vatromet te bogatu ponudu jela i pića. Ulaz je besplatan. Očekujemo vas!


Upravo je iz tiska izašao novi broj glasnika Općine Medulin - Medinfo. Biti će distribuiran po naseljima na području općine Medulin, a možete ga preuzeti ili prolistati i u digitalnom obliku kikom na link i odabirom Medinfa br. 41. 


Predbilježba za newsletter

Unesite svoj e-mail:


Predbilježi se   Odustani