Dobrodošli na stranice Općine Medulin!


Na temelju članka 23. stavka 2. Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske ("Narodne novine", br. 22/92, 42/92 - ispr., 71/97, 69/04, 99/04 - ispr., 44/06, 24/11 i 128/14) Općinsko izborno povjerenstvo donosi R J E Š E N J E  O  ODREÐIVANJU BIRAČKIH MJESTA na području općine MEDULIN. Rješenje možete pročitati u priloženom PDF-u.


Javni poziv za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Dječjem vrtiću Medulin.Poziv u cijelosti možete pročitati u priloženom PDF-u ovdje. 


U petak, 26. prosinca 2014. u 16:30 sati kod ulaza u Premanturu, nasuprot križu (Gradine) kod Premanturske Lurdske špilje, po prvi puta će se prikazati žive jaslice, te će biti održana misa uz crkveni zbor. Nakon mise slijedi druženje na Premanturskoj placi, uz zabavu i domjenak s muzikom. Organizator događaja je Mjesni odbor Premantura.


Medulinska udruga Medulin Art organizira IV. zajedničku božićno-novogodišnju izložbu, koja će biti postavljena u galeriji 3mc u Medulinu. Otvaranje izložbe će se održati danas, srijeda 17. prosinca 2014. u 18 sati. Posjetitelji će na izložbi moći vidjeti radove koji predstavljaju spoj talenta i životnih stremljenja ove grupe amaterskih slikara. Galerija će za posjetitelje biti otvorena ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 10 do 13 sati, a utorkom i četvrtkom od 16 do ...


Završni događaj modnog serijala Look@me 2014 u svom Božićnom izdanju pod nazivom „look@me Christmas Party“ održan je prošle subote 13. prosinca u Pješčanoj Uvali. Ljubitelji mode, te prijatelji i poznanici Kristine Novak i Saše Đukić Obradovića kao glavnih aktera ovog događanja okupili su se ispred Društvenog doma u Pješčanoj Uvali i na trenutak ostali zatečeni činjenicom da im nije bio dozvoljen ulazak u sam Dom. No, to je zapravo bio ...


Predbilježba za newsletter

Unesite svoj e-mail:


Predbilježi se   Odustani