Dobrodošli na stranice Općine Medulin!


Priopćenje sa tiskovne konferencije od 27.02.2013. – izgradnja dvorane i kanalizacije na Biškupiji

28.02.13.
Na?elnik otvorio radove na sportskoj dvorani

Počela izgradnja fekalne odvodnje u ulici Biškupija u Medulinu

Na tiskovnoj konferenciji održanoj 27.02.2013. godine u Medulinu, Načelnik Općine Goran Buić izjavio je da su počeli radovi na postavljanju fekalne odvodnje u ulici Biškupija.

Radove izvodi tvrtka Vintijan d.o.o. iz Vintijana. Vrijednost radova iznosi 612.000 kuna, a trebali bi biti okončani do 15.04.2013. godine. Izgradnja fekalne odvodnje planirana je u dužini od 470 metara, profil cijevi je 250 mm.

U budućnosti će se na novoizgrađeni fekalni cjevovod priključiti preko 20 kućanstava.

Počela izgradnja ceradne dvorane u Medulinu

U dvorištu osnovne škole dr. Mate Demarina u Medulinu počeli su pripremni zemljani radovi za izgradnju ceradne dvorane koju će koristiti učenici osnovne škole, a u popodnevnim satima razni klubovi i udruge s područja općine Medulin.

Načelnik Općine Medulin Goran Buić otvorio je zemljane radove i izjavio da je današnji dan vrlo važan za svu djecu i stanovnike Medulina, jer će za mjesec i pol dana imati ono što je Medulin već odavno zaslužio.

Načelnik je sa ponosom izjavio da će se 27. i 28.04.2013. godine u započetoj dvorani održati smotra maslinovog ulja „Ulika 2013“ i još mnoge druge manifestacije koje priliče takvom zadnju.

Dvorana će biti slobodnostojeća građevina, a sastojati će se od prizemlja pravilnog tlocrtnog oblika dimenzija 14,00X28,00 metara, ukupne površine 395 metara kvadratnih. Namjena dvorane će biti sportsko rekreacijska. Građevinske radove izvodi tvrtka Vintijan d.o.o. iz Vintijana u visini od oko 200.000 kuna. Montažne radove dvorane izvesti će tvrtka Tip Top sport d.o.o. iz Rijeke po cijeni od 500.000 kuna. Stručni nadzor nad izvođenjem radova vrši tvrtka Hiža d.o.o. iz Banjola.

U prilogu se nalaze fotografije.Predbilježba za newsletter

Unesite svoj e-mail:


Predbilježi se   Odustani